Kate Holm Sørensen

Jeg er indehaver af Menneskefaktor, som er et erhvervspsykologisk konsulentfirma, der hjælper private virksomheder, offentlige organisationer og deres ledere med at håndtere den menneskelige faktor. Gennem en lang karriere inden for erhvervspsykologien, har jeg opbygget stor viden og erfaring med udvikling af det personlige lederskab, udvikling af lederteam og organisationsudvikling.

Jeg er uddannet cand. psych. fra Aarhus Universitet og har gennemført forskellige konsulent og supervisoruddannelser. Derudover har jeg en instruktøruddannelse i Mindfulness og en Mastergrad i Positiv Psykologi. Jeg er tilknyttet konsulenthuset UKON som associeret chefkonsulent og UKON er min foretrukne samarbejdspartner. Vi samarbejder om konsulentopgaver og faglig udvikling.

I samarbejdet med mig kan I forvente at komme i menneskehænder. Jeg anerkender og understøtter styrker og ressourcer samt skaber bevidsthed om blinde pletter og mentale barriere. Derudover motivere jeg til foretagsomhed og mod til at handle. Fokus er på både at skabe resultater og læring.

Jeg ønsker at være kendt for en personlig, professionel og pragmatisk tilgang.